Részecskeszűrő és a kipufogó cső csere

Hátsó lengéscsillapító - A részecskeszűrő cseréje irdatlanul magas díj. Rettentően mélyen a pénztárcánkba kell nyúlni

Szűrőrészecske Féltengely: Sok rémhír terjed a részecskeszűrővel kapcsolatosan, mivelhogy az új vásárlás ára rettentően sok. A részecskeszűrő cseréje nagyon magas díj. Elég mélyen a pénztárcánkba kell nyúlni. A minőségi részecskeszűrő díja több százezer forint. A Szűrőrészecske részecskeszűrő weblapján kereshető részlet.

Megannyian nincsenek tisztában vele tudják, hogy a dízel személygépjárművek részecskeszűrővel szereltek. Egy jó részecskeszűrő - kipufogó készítés a káros anyagok kilencven százalékát képes csapdába fogni. A részecskeszűrő szerepe az, hogy megakadályozza az egészségroncsoló részecskék szabadon távozását.

A részecskeszűrő kitisztítja magát. Ámde ehhez magasabb fordulatszámon kell autózni hosszabb ideig. A regenerálódás folyamata elindul, a részecskeszűrőben fellelhető korom elég. A részecskeszűrő problémája általában 160 ezer kilométer körül mutatkozik meg. Ez többségében a gépkocsi használatbavételétől függ. Akik kiváltképpen rövid utakon használják, korábban szembesülnek a problémával.

Forrás: reszecske-szuro.hu, 2019-12-01 15:55