Ágynemű rendelés

Pamut huzatú ágynemű a természetes anyagok megszállottjainak - kétszemélyes ágyneműhuzat

Kanapé takaró - Műszál golyós töltetű ágynemű terjedelmes körben népszerű. Tudniillik a kifejlesztése folyamán tudatára ébredtek a gyártó cégek, hogy a réteges poliészter szál páratlan hővezetési sajátossággal bír. Tudásbázis az Otthonkomfort ágynemű honlapon. Légáteresztő, a test hőmérsékletét gyorsan átveszi. Rendszeresen használják túrafelszerelésekben is.

Ha nem csupán egy szeretne, hanem önmagára szabottan a vágyaira kifejlesztett , a legjobb helyen jár náluk. Ágynemű termékek között található Naturtex jókora tapasztalattal rendelkező márka képviselője. A békés alvás fontos eszköze egy pihe-puha ágynemű.

Az ágynemű gyártás vadiúj vívmánya, hogy a poliészter szálat egy hőt megtartó géllel töltik meg. Amely befolyásolja a test hőjét. Hűvös időben meleg érzetet nyújt, nyári hőségben finom hűs érzetet okoz. A természetes összetételű ágynemű kedvelőire is gondot viseltek a gyártók. A műszálgolyós töltetet beborító fedőanyagot tökéletes pamutból készítik. Testünk kizárólag naturális anyagokkal érintkezik.

Forrás: otthonkomfort.hu, 2019-09-20 21:35