Akciós ágynemű - Ágynemű akciók

Pamut huzatú ágynemű a természetes alapanyagok rajongóinak

Ágynemű garnitúra: Műszál töltetű ágynemű óriási körben ismert. Ugyanis a fejlesztések folyamán ráébredtek a gyártó cégek, hogy a réteges poliészter szál kiváló hővezetési ismertetőjeggyel rendelkezik. Formatartó, a test hőjét sürgősen átveszi. Rendszeresen alkalmazzák sportfelszerelésben is.

Az ágynemű gyártás legújabb vívmánya, hogy a poliészter szálat egy hőt megtartó géllel töltik fel. Mely elvezeti testünk hőjét. Cikkek az Otthonkomfort ágynemű (3 részes ágynemű) weblapon. Dermesztő napokon meleg érzetet nyújt, nyári forróságban finom hűs érzést biztosít. A naturális anyagú ágynemű szerelmeseire is gondoltak a gyártók. A műszálgolyós töltetet borító fedőanyagot kiváló pamutból gyártják. Bőrünk csupán természetes anyagokkal kapcsolódik.

Ágynemű kínálat között található Naturtex bőséges gyártói múlttal rendelkező márka képviselője. Ha nem kizárólag egy szeretne, hanem saját magára szabottan a vágyaira kifejlesztett , kiváló helyen jár náluk. A békés alvás fontos feltétele egy puha ágynemű.

Forrás: otthonkomfort.hu, 2019-08-11 17:41