Részecskeszűrő kiiktatás - flexibilis cső

A részecskeszűrő (vezérműlánc) javítása nagyon drága díj. Nagyon mélyen a pénztárcánkba kell nyúlni

Motorháztető: Gondoljunk a részecskeszűrő hibájára, ha a gépjármű fogyasztása nőtt míg a teljesítménye igen lecsökkent. Ha a részecskeszűrő check lámpája felvillan, ne ijedjünk meg. Autózzunk ki az autópályára és pörgessük fel a motort. A Szűrőrészecske részecskeszűrő weblapon található trükk. Ha ez sem válik be, keressünk fel egy részecskeszűrő specialistát. Aki az új részecskeszűrő díjának töredékéért kiégeti a részecskeszűrőt.

Használt autó vásárlása előtt sajnálatos módon nem ellenőrizhető a részecskeszűrő állapota. Sajnos megannyi alkalommal a részecskeszűrő el van tömődve, de még a check lámpa nem világít. A részecskeszűrő állapota nem ellenőrizhető szétszerelés nélkül. A működésképtelen részecskeszűrőt javítani vagy kiégetni kell. Előbbi irdatlanul borsos költségű, amíg utóbbi pénztárcabarát ötlet.

A részecskeszűrő javítása irdatlanul magas kiadás. Elég mélyen a zsebünkbe kell nyúlni. Az eredeti részecskeszűrő díja több százezer forint. Temérdek rémhír terjeng a részecskeszűrővel kapcsolatosan, merthogy a helyreállítás díja rettentően sok.

 

Cikkajánló

 

Kemény katalizátor tisztítás nehézségekDPF szűrő tisztítás és a féltengely: bajok és a megoldás