Rejtett IP kamera teszt

IP kamera rendszerek webes és mobilos hozzáféréssel

Az okostelefonos szoftver segítségével telefonjáról egy koppintással megnézheti az IP kamera távol levő élőképet. Azonkívül a notebook böngészőjének ablakából is megnézheti azt. Az adattároló méretétől és a mozgási esetek sűrűségétől függően akár több heti vagy hónapnyi IP kamera rögzített anyagokat is tudunk rögzíteni a digitális videó rekorder készülék segítségével. Nem marad megfigyelés nélkül otthona nyaraláskor sem. Mivelhogy azt a messzi elérés alkalmazásával neten keresztül is láthatja az IP kamera adásán keresztül.

A sötétségben settenkedő rablókat is elkaphatjuk. az IP kamera beépített éjjellátó inframegvilágítóknak hála. Az IP kamera megfigyelő rendszer a nap 24 órájában fáradhatatlanul őrködik felszereléseink felett, ezáltal Ön gondtalanul csinálhatja mindennapi elfoglaltságait.

A modern technológiának köszönhetően akár három megapixeles felbontást is tudunk alkotni megszerezhető és olcsó áron. Cikkek az Őrködő IP kamera weboldalon. Az IP kamera biztonsági rendszere rendelkezik automatikus mozgásérzékelő funkcióval, amit időbeli sorrendben megjelenít és felvesz a háttértárolóra. Az IP kamera rendszerek a precíz gyártásnak köszönhetően csekély technikai készséggel, komolyabb ismeretek hiányában is egyszerűen házilag is felszerelhetőek.

Forrás: orkodo.hu, 2018-10-07 11:15