Pamut paplan

A nyugodt alvás pótolhatatlan eszköze egy selymes paplan

A békés alvás kiemelkedő eleme egy selymes paplan. Ha nem csakis egy paplant szeretne, hanem saját magára szabottan a vágyaira kifejlesztett paplant, tökéletes helyen jár náluk. Paplan kínálat között megtalálható Naturtex nagy tapasztalattal rendelkező márka képviselője.

Műszálas töltetű paplan hatalmas körben szeretett. Hisz az innováció közben ráébredtek a gyártó cégek, hogy az üreges poliészter szál páratlan hővezetési attribútummal bír. Légáteresztő, a test hőjét rögvest átveszi. Rendszeresen alkalmazzák hegyi túrafelszerelésekben is. Az Otthonkomfort paplan honlapon olvasható több cikk.

A természetes anyagú paplan szerelmeseire is figyeltek a gyártó cégek. A műszálgolyós töltetet borító fedőanyagot kiváló pamutból alkotják. Bőrünk kizárólag természetes anyagokkal érintkezik. A paplan gyártás új vívmánya, hogy a poliészter szálat egy hőt megtartó géllel töltik meg. Amely koordinálja a test hőmérsékletét. Hideg napokon melegséges érzést nyújt, nyári hőségben finom hűvös érzést jelent.

Forrás: otthonkomfort.hu, 2017-11-21 10:27