Eredményes online kommunikáció: a profi honlapkészítés trükkjei

Honlapkészítés után jön az igazi feladat. Az értékesítés sikerének mérése. Hatékony a honlap, vagy csak emészti az időt?

Honlapkészítésnél szem előtt kell tartani, hogy a vásárlók mennyi időt szentelnek a szöveg fontosságának megállapítására. Ez nagyon kevés. Merthogy 0,25 másodperc alatt a lehetséges vásárló döntést hoz, hogy a weblapon látottak hasznosak-e vagy sem. Elengedhetetlen egy tökéletes weboldal. A weblap az elején egy vonzó címsorral felkelti a potenciális fogyasztó érdeklődését. Mivel felkeltette a címsor potenciális fogyasztó érdeklődését, tovább fogja böngészni a honlap tartalmát. A honlapon lehetőség van instant vásárlásra, kapcsolat felvételre emailen vagy telefonon keresztül. A siker-központú honlapkészítés változik jelentősen hatékonnyá. A Honlapteszt honlapkészítés honlapján található még több ötlet.

A látogatókat tudatosan motiválni kell rendelésre - a honlapkészítés sosem áll meg. Ilyen módon változik igazi üzletkötő gépezetté egy honlap. Akár szabadidős tevékenységgel is foglalkozhat, mivel a weblap szüntelenül generálja a hasznot. Ez a honlapkészítés valódi haszna. Ebben a tárgykörben számos értékes cikket találhat Verdes János Honlapteszt blogján. Egy jó webáruház akkor is pénzt kelt, ha az eladó éppen valami teljesen más dologgal foglalkozik.

Forrás: honlapteszt.hu, 2017-09-10 17:12