Produktív webes kommunikáció: az igényes honlapkészítés titkai

Honlapkészítés után jön az igazi kihívás. A kommunikáció sikerének mérése. Eredményes a honlap, vagy csak viszi a pénzt?

Honlapkészítés - Egy ütős honlap akkor is eladást termel, ha az eladó éppen valami egészen más dologgal foglalkozik. Akár szenvedélyével is foglalkozhat, miközben a weboldal folyton generálja a bevételt. Ez a honlapkészítés valódi ereje. Ide tartozó témakörben számos értékes tanulmányt lelhet Verdes János Honlapteszt blogján. A látogatókat erőteljesen ösztönözni kell rendelésre - a honlapkészítés sohasem ér véget. Így változik hatékony értékesítési gépezetté egy honlap.

Honlapkészítésnél szem előtt kell tartani, hogy a felhasználók mennyi időt szánnak a reklámszöveg érdekességének megállapítására. Ez túlságosan csekély. Részletek a Honlapteszt honlapkészítés weboldalon. Hiszen 1/4-ed mp alatt a lehetséges vevő döntést hoz, hogy a honlapon látottak hasznosak-e vagy sem. A honlapon lehetőség van gyors vásárlásra, kapcsolat felvételre e-mailen vagy mobilon keresztül. A siker-orientált honlapkészítés válik jelentősen hatékonnyá. Nélkülözhetetlen egy minőségi weboldal. A honlap először egy érdekes címsorral felkelti a potenciális vásárló figyelmét. Mivelhogy felkeltette a címsor lehetséges fogyasztó érdeklődését, tovább fogja olvasni a honlap tartalmát.

Címkék: Honlapkészítés

Forrás: honlapteszt.hu, 2017-08-08 11:25